Päivän Muumi

20141020_124138

Eilisen Muumi -havainnot:
Muumi -kahvila jonka pöydissä siellä täällä istui ihmisen kokoisia Muumeja, ja joiden seurassa ihastuneet asiakkaat kuvasivat toisiaan. Tarjoilijan Myy -nuttura, Hattivatti -kääröt joissa luki selvällä suomella ”naminami munkki”…(en tiedä mitä se oli).

Muumi -kalentereita monissa liikkeissä, vihkoja, kyniä, sukkia…

Mörkö -avaimenperä nuoren miehen selkärepussa roikkumassa.

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Päivän Muumi

 1. Ajattele, jos asuisit vuoden Japanissa havainnoimassa. Tai, ajattelen, mitä ehtisitkään havainnoida, jos asuisit vuoden Japanissa. Minä tiesin, että osaat. Ja nautit, ja elät ja osallistut, matkalaisena vähintään. Ja havainnoit poikasi havainnointia. Toiset elää havainnoiden ja ajatellen. Kaikki ehkä ei, mutta ehkä olen oppinut sinusta jotain vaivihkaa blogiasi vuosia seuraamalla. Blogaavasta sinusta ainakin.
  Olen iloinen, että saan olla blogiesi lukija. Ajattele, ajattelen, kuinka maailma köyhtyisi, jos blogit, joita seuraa, katoaisivat.

  Jee, kaikkea hyvää tiistaihinne sinne!

  Tykkää

 2. Olen kyllä ajatellut sitä. Nyt tulee kahden viikon ajan huomioita tajuntaan sellaisella syötöllä että pysähdyn välillä kadulla seisomaan, sanon pojalle että odota, katson tämän loppuun ensin. Ja kyllä, havainnoin poikani havainnointia,
  opin hänestä ja hänen ajattelustaan paljon täällä. Toivoinkin että tämä voisi olla tällainenkin matka, vähän kuin tutkimusmatka tuttuun ihmiseen.

  Tykkää

Kommentoi tai kysy

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s