Reilu kurkku

Joka päivä saa ällistyä monta kertaa. Eilen eräässä tavaratalossa näin Reilu kurkku -kosmetiikkaa. Kotiin palattuani googlasin että niillähän on nettisivutkin. Näin myös valokuva-albumeita joiden kannet oli koristeltu tutuin siniristilipuin, siinä luki vielä Finns moneen kertaan. Pari päivää sitten ohitimme ravintolan jonka nimi oli Kissa Rokka. Googlasin sitäkin kotona koska kieltämättä alkaa epäillä silmiään. Paljon löytyi iloisten asiakkaiden kirjoituksia. Ja se Marimekko sitten kaikkialla joka päivä. Kangaskaupassa parhaalla paikalla metreittäin unikkoa ja muutakin, ihmisten päällä aivan ihania yhdistelmiä. Olen luullut etten erityisemmin pidä Marimekon vaatteista mutta taitaa olla etten ole nähnyt ennen miten niitä voi käyttää kivasti. Muumit näkyvät eväsboxien kansissa, pusseissa, vihoissa, sukissa jne. Kulman takana on joku kauppa jonka ikkunalla istuu jättiläis-Myy.

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Reilu kurkku

 1. Minäkin haluan ’reilu kurkku’-kosmetiikkaa!
  Tuota noin..minulla on ystäviä marimekossa töissä ja heidän kauttaa käy ilmi, että monet kivoimmista vaatteista lähtee suoraan ulkomaanmarkkinoille (näin tekevät myös nanso ja muut suomalaiset firmat, jos niitä nyt enää on-ulkomaille aina tyylikkäimmät mallistot, junttimallisto sitten kotimaahan). Ehkä Helsingin lippulaivamyymälästä niitä voi saada, mutta Tampereelle asti ne eivät tule. Maakuntiin lähtee vain ne kaikkein tavanomaisimmat ja tylsimmät marimekot. Niitä minä en ainakaan halua.
  Mutta kuten aiemmin jo kommentoin, niin japanilaiset minunkin mielestäni antavat marimekolle yhdistelmillään aivan uuden jännän ulottuvuuden. Heidän kauttaan minäkin olen laittanut marimekkosilmäni uudella tavalla auki.
  Kerran eksyin myös japanilaisia koteja esittelevälle sivustolle ja siellä oli yhtä ilahduttavasti marimekkoa yhdistetttynä. Puuttui se räikeys, mikä helposti saadaan marimekoilla aikaan.

  Olen ollut kuulolla aiemmissakin pikanuudeleissasi. Tästä on tullut joka-aamuinen iloni, johon ensimmäiseksi suunnistan:)

  Tykkää

Kommentoi tai kysy

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s