Lähinurkilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siellä me tottelimme liikennepoliisia, väistelimme pyöriä, kannoimme ruokaa pienistä kaupoista jotka olivat auki ympäri vuorokauden, kummastelimme kaikkialla roikkuvia sähköjohtoja….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisement

6 vastausta artikkeliin “Lähinurkilla

 1. 🙂 Olen käynyt lukemassa ja katselemassa, mutten ole osaanut kommentoida. Kioto etenkin kiehtoo ja teidän reissu vaikuttaa sopivasti monipuoliselta ja toimeliaalta, mutta kuitenkin tarpeeksi hitaalta. Olen nauttinut tästä hitaudesta, en tiedä onko se illuusio vaiko totta, mutta tuntuu että tatamilla huilailu Kiotossa olis juuri mitä voisin itsekin haikailla.

  Tykkää

  1. Martta: se makailukin oli ihanaa mutta myönnän ettei sitä paljon harrastettu. Emme malttaneet yksinkertaisesti. Ensin oltiin koko päivä laukattu temppeleissä tai jossakin, tuntu kotiin puolikuolleina, sitten huomataan että hei, siellä yhdessä paikassa on myöhään illalla syysvalaistus. Eiköhän mennä katsomaan…

   Tykkää

 2. Ja otitte kuvia vaivihkaakin, piittaamatta, onko horisontti suorassa vai ei. Jotta saitte vangittua talteen yksityiskohtia, jotka rakensivat kokonaisuutta, Japaninmatkaa. Ettekä halunneet tehdä jokaisen kuvan otosta isoa numeroa, jottei tilanteesta katoa osa lumosta. Jotta kuvat olisivat todellisia, todennuksia.
  Ja niistä on vuosiksi iloa! Taas kiitän ja kumarran, eikä tämä ollut vika kerta.

  Tykkää

  1. KyllÄ Joola, noin se juuri on. Olen ottanut kuvia asioista jotka eivät selittämättä auenneet ollenkaan miehelleni, eivät oikein selittäenkään. Kun ne ovat juuri sellaisia muistilappuja, joissa on juuri sen hetken tunnelma. Miltä tuntui, tuoksui, kuulosti.

   Tykkää

 3. Bluesea, kiitos, ilo kuulla että tykkäät. otin kauheasti kuvia matkalla mutta ajattelin koko ajan: kamera ei saa olla pääasia, en aio katsella sen läpi. Ja suurimman osan kuvista otin vaan kiinteällä linssillä, en jaksanut kantaa vaihtoputkia mukana vaikka ne olin matkaan ottanutkin. Muistilappuja matkasta kuvasin, tavallaan.

  Tykkää

Kommentoi tai kysy

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s